Bra utrustning till bilen

För att vi ska kunna ge oss ut på vägarna så kan det finnas bra utrustning till bilen som gör det enklare men också säkrare för oss som kör och åker med i bilen. I dag så är de flesta nya bilar utrustade med en massa olika saker, det kan vara antisladdsystem och annat som gör själva körandet säkrare.

Det finns anledning att utrusta bilen med allehanda saker för att man ska på ett bra sätt kunna färdas i den. Det kan förvisso vara så att man får plocka i och ur beroende på årstider men också var man ska åka. Om man exempelvis åka till brädgården för att hämta lite virke så kan ett takräcke vara på sin plats för att underlätta fraktandet. Nu finns det en smidig lösning där takräcket inte väger mer än 1,8 kilo och du monterar det på mindre än ett par minuter. Du kan lätta låta det ligga i bagaget då det inte används. Det är Northrack som tagit fram denna portabla och smidiga lösning på ett takräcke.

Annat som kan vara bra att lägga i bagaget kan vara:

  • En liter extra motorolja om du skulle behöva fylla på detta.
  • Spolarvätska är också en fördel att ha en dunk av där bak.
  • Reservdäcket ska naturligtvis finns på plats
  • Extra lampor om någon skulle gå sönder under färd.
  • Lite verktyg kan vara bra att ha med sig.

Ja, det finns säkert mer som kan läggas i bagaget. Vintertid så kan det finans fördel att lägga in en filt eller lite varma kläder om något skulle hända och man behöver hålla sig varm tills man får hjälp.